Det Andet Udvalg
Det Andet Udvalg (DAU) er FNKS´ hyggeudvalg, der arrangerer sociale events for alle kiropraktorstuderende og nogle gange krydrer det med lidt fagligt. Vores formål er at skabe sammenhold på kryds og tværs af årgangene, at gøre FNKS mere synligt og ellers give os flere gode undskyldninger for at mødes noget mere.
Vores primære opgave er DAU-plakaten, der hver måned fortæller vores medstuderende, hvad der sker i FNKS og bio-mek fredagsbaren; Bar Binski, som afholdes et par gange hvert semester.
Ellers tager vi os af ”alt det andet” – om det er nye flyers til foreningen eller et klistermærke til dit studiekort, så er vi altid klar!

Mail: DAU(a)fnks.org

Formand/Stormester: Anne Sofie Fleng Jensen, 8. semester
Jeg har egentlig altid gerne ville være en del af DAU, men tog mig først sammen til at formulere en ansøgning, da jeg startede på kandidaten. Om jeg blev valgt på den begrundelse, at jeg er bilejer , vides ikke, men det er vel ikke den værste start at blive valgt til ny formand på sit allerførste DAU-møde som nyt medlem. Jeg glæder mig til de kommende udfordringer, selv om Kristine ikke mener det er så krævende en post. Jeg håber dog min interesse for fællesskab på tværs af årgange og HYGGE vejer tungest på vægtskålen og er det der skal drive arbejdet i DAU fremover sammen med mine fabelagtige medmennesker, som gør deres bedste for at gøre kiropraktorstudiet til det bedste studie i verden!"

Kassér/Skatteminister:
Anders Brandt-Jacobsen, 2. semester
:
Hygge, sjov og skøre ideer er jo altid underholdende og som en person som godt kan lide det lidt skæve, så er DAU perfekt for mig!
Det er dejligt at være en del af et udvalg som tager de hele lidt afslappet og ikke tager det hele så seriøst ind i mellem studiet.

Louise Kildegaard Madsen, 5. Semester:
Jeg startede i DAU i november og bidrager med mine underlige, men gode ideer, mit gode humør og mit store talent inden for kagebagning.
I min fritid bruger jeg meget tid på forskellige sportsgrene, bl.a. gymnastik, løb og poledance. Jeg er meget smilende og glad og så elsker jeg min hund.

Magnus Larsen, 7. semester:
Jeg meldte mig ind i DAU, fordi det er et afslappet, sjovt, og hyggeligt udvalg at være med i! Jeg kan godt lide at komme med skæve ideer og sjove påfund, og det er DAU perfekt til! Ligeledes synes jeg det er mega fedt at stå for vores fredagsbar, palpationsaftener og hvad vi ellers finder på af herligheder! Jeg træner en del, og dyrker sport, så det er super nice at vi også laver mad til DAU møderne! Jeg har min ”partner in crime” Bjarne (et lille plastic skelet). Bjarne deltager altid i vores DAU møder, og bidrager til den gode stemning!

Pernille Bech Lauritsen, 1. semester:
En god blanding mellem skøre påfund, fredagscaféer, kreative indslag, studierelaterede sociale arrangementer og mad, er grunden til, at jeg valgte at blive en del af DAU-udvalget. Med begge ben på jorden og en ægte synnejysk humor, håber jeg at kunne bidrage til DAU fremover.