De seneste år har FNKS samarbejdet med Spar Nord i en række aktiviteter. Den mest synlige har nok været ved vores Generalforsamlingen, som de sidste par år er blevet afholdt i Spar Nords lokaler i nærheden af det gamle sukkerkogeri. Men Spar Nord har også været en god sparringspartner og støtte for foreningen.  Senest har det mundet ud i en samarbejdsaftale, der hjælper FNKS økonomisk.

 

FNKS og Spar Nord’s samarbejde

Vi har indgået en aftale, der betyder at Spar Nord giver FNKS 500 kr, hver gang vi henviser en ny person til en uforpligtende samtale i Spar Nord. Så står du alligevel og overvejer at skifte bank, så hør om Spar Nord er noget for dig. Hvis du sætter FNKS som henvisning, støtter du samtidigt foreningen med 500 kr. uanset om du ender med at blive kunde i banken eller ej. Ender du med at blive kunde, er der også fordele for dig som medlem. Bookning af møde, sker nemt via Min Klub, Min Bank!

Book et møde
Bare vælg FNKS, når du booker

EKSTRAORDINÆRT I 2015-2016

FNKS vil meget gerne gøre noget for vores medlemmer og vores samarbejdspartnere. Derfor giver vi de 10 første der tager et møde i Spar Nord en gratis reflekshammer. Du skal blot sende en mail, når du har taget mødet, så får du udleveret en reflekshammer. 

Hvis der er mindst 20 henvendelser i perioden 1/9-15 t.o.m. d. 15/4-16, vil FNKS' Festudvalg invitere til en gratis fest (adgang til festen + 2 øl) for alle FNKS medlemmer. 

Hvad får DU ud af det hvis du skifter til Spar Nord Odense?

  • Dit kontingent til FNKS betalt det første år (dvs. 150 kr.), hvis bankskifte til Spar Nord
  • Nærværende og billigere bank end i dag
  • Ingen omkostninger ved bankskifte – Spar Nord betaler alt.
  • Tryghed ved en fast rådgiver
  • Rådgiver som er nærværende og til at kontakte
  • Tryghed i hele din økonomi og beregninger som laves af mennesker til mennesker.
  • Omkostningsfri etablering af krf- lån eller finansiering ved boligkøb*
  • Låneomlægninger sker helt uden omkostninger ved skift til Spar Nord*
    (*) stempel og kurtage undtaget, da dette er udgifter til Staten.

Enten får du som medlem penge i  hånden, eller også har du brugt tre kvarter på, at få bekræftet, hvor god din nuværende bank er. Uanset hvad har hjulpet FNKS betragteligt.
 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail.