Forskerspirer til praksisforskning indenfor kiropraktik

Er du snart færdig som cand.manu og drømmer om at bedrive praksisforskning indenfor dit fag enten på fuld tid eller i kombination med klinisk arbejde? Og går du samtidig med en projektide, som du gerne vil søge finansiering til, kan vi tilbyde rådgivning.

Lyder det interessant så læs mere her:

Forskerspirer-til-praksisforskning-indenfor-kiropraktik (1)

Silkeborg Rygcenter og Idrætsklinik søger turnusassistent

Vi søger turnusassistent med ansættelse pr februar 2020. Måske er det noget for dig?
Vi har flere års gode erfaringer med at have turnusassistenter. Du vil få masser af hjælp og sparring til at få en god start på praksis. Vi har også stor nytilgang af patienter, og du vil få en turnustid med god mulighed for at opbygge klinisk erfaring.
Rygcentret lægger stor vægt på tværfaglighed. Vores mål er at hjælpe flest mulige patienter med biomekaniske problemstillinger så godt som muligt inde i Rygcentret. Dette kræver flere behandlere med forskellige uddannelser og forskellige kompetencer, samt at man har gode lokaler og mange modaliteter til rådighed.
Hos os har den biomekaniske tovholder ansvaret for at patienten får den bedst mulige udredning, manuel behandling og forebyggelse i Rygcentret.
Vi forventer at du er udadvendt, nysgerrig, videbegærlig og omhyggelig. Vi lægger stor vægt på grundig udredning, og forventer at det kiropraktiske håndværk er på et rimeligt niveau inden turnusopstart.
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Silkeborg og os, glæder vi os til at høre fra dig.

Ole Hansen
Silkeborg Rygcenter & Idrætsklinik
Søndergade 25 Silkeborg
http://www.silkeborgrygcenter.dk
[email protected]
Tlf 30 68 12 86

Kiropraktor kollega sökes till väletablerad klinik i centrala Lund, Sverige.
 
Vi söker dig som är engagerad, empatisk och positiv samt vill arbeta i vårt team för att förbättra Lundabornas hälsa.
Vi kan erbjuda dig som nyligen tagit examen eller blir färdig i januari/februari 2020, en praktiktjänstgöring (turnus) med möjlighet att fortsätta arbeta på kliniken då du erhållit din legitimation.
 
Krav:
  • ECCE godkänd kiropraktorutbildning.
  • Behärska Svenska, Norska eller Danska i tal och skrift.
 
Gå gärna in på Ryggcentrum Lunds hemsida www.ryggcentrumlund.se för att få mer information om oss.
Det går bra att kontakta mig per e-post [email protected] eller på telefon +46 707 19 20 74.
 
Vi ser fram emot att höra från er
 
Med vänliga hälsningar
Laszlo Halasz, leg kiropraktor
Ryggcentrum Lund

Turnusassistent søges til Aarhus

Er du vores nye turnusassistent?
Har du lyst til at være en del af vores tværfaglig klinik, hvor læring og faglig kollegial sparring er i centrum? så kom til Århus og bliv en del af vores team.

Vi søger turnusassistent fra februar 2020 med henblik på efterfølgende fastansættelse og mulighed for fremtidigt kompagniskab. Vi leder derfor efter den rette, der har mod på at flytte til Århus og dygtiggøre sig som kiropraktor.

Vi lægger stor vægt på at en turnusstilling er en uddannelsesstilling, så der er tid og plads til din læring.
Som turnus ved os, vil der være fokus på fagligsparring samt din udvikling og dygtiggørelse inden for diagnostik og behandling.
Vores klinik rummer DR røntgenanlæg, ultralydsscanning, genoptræningsafdeling og holdtræning – alle områder du vil bruge aktivt i din hverdag.

Vores tværfaglige team består 13 behandlere – yngre og mere erfarne kiropraktorer, fysioterapeuter, massører, akupunktører og meget mere.

Da vi har stor patienttilgang og ser en bred vifte af alle patientgrupper, vil du opbygge dit eget patientgrundlag ud fra nye patienter.

Se mere om vores klinik på www.rygcenteraarhus.dk eller facebook.

Du kan sende din ansøgning til Line Louise Abildtrup Hestehave på [email protected]. Her vedhæftes også eksamensbevis for foreløbige eksaminer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Rygcenter Aarhus Kiropraktisk Klinik.

KIRO-FYS.DK på Frederiksberg søger turnusassistent!

Vi søger en turnus assistent til klinikken på Godthåbsvej på Frederiksberg. Vi er 6 kiropraktorer og 5 fysioterapeuter fordelt på 2 klinikker. Du vil indgå i et fantastisk tværfagligt team med høj faglig standard. På klinikkerne har vi alle former for modaliteter, Tecnogym træningsfaciliteter, DR røntgen og diagnostisk ultralyd etc. Vi vil give dig sparring på alle fronter og trygge rammer til at udvikler dig i.

Hvis det har din interesse så send en mail til [email protected] eller ring på 22756682