Kiropraktisk Klinik Höganäs söker DIG!

Vi söker Leg. Kiropraktor och/eller AT-kiropraktor från 1:a juli 2019. Kliniken har en heltidstjänst och deltidstjänst ledig.

Kiropraktisk Klinik Höganäs kan erbjuda dig ett stort och färdigetablerat atientunderlag med goda inkomstmöjligheter, högt akademiskt utbyte rent kollegialt samt stimulerande arbetsmiljö. Härutöver har vi ett mycket bra samarbete med närliggande vårdcentraler och fysioterapeuter.

Kliniken är väletablerad sedan 2007 och har  ett mycket gott renommé. Patienter söker sig till kliniken från hela Kullabygden, andra  städer i och utanför Skåne.

Kiropraktisk Klinik Höganäs har en professionell och välutbildad personal, som har ett genuint intresse i sina patienter. Kliniken värdesätter att patienterna känner sig sedda, hörda och väl omhändertagna. Vi erbjuder kompetent, trygg och effektiv vård. Vårt mål är att hjälpa patienter med sina rörelseapparatrelaterade besvär samt vägleda dem till bättre funktion och livskvalitet.

Kliniken genomgick en stor expandering 2014 till större, ljusare och välkomnande lokaler. I dagsläget finns bemannad reception med två deltids receptionister, stort väntrum, utrymme för 3 kiropraktorer med egna behandlingsrum, behandlingsrum för massör som nytjas av två certifierade massageterapeuter samt kök med tillhörande sammanträdesrum.

Kliniken ligger 20 min från Helsingborg eller Ängelholm med bil. Det finns goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafiken. Höganäs ligger naturskönt vid havet och nära naturreservatet Kullaberg.

Vi ser fram emot att just Du söker Dig till oss!

Hör av dig till verksamhetschef Leg. Kiropraktor Angela Winther på privat mobil

+46 70 485 01 72 eller till [email protected]

Med vänliga hälsningar,

Leg. Kiropraktor Angela Winther

Kiropraktisk Klinik Höganäs AB

Centralgatan 43

263 38 Höganäs

http://www.kiropraktiskklinik.se

Jobopslag

KIROPRAKTORER ØNSKES TIL NORGE
Kiropraktorklinikken i Sogndal er en veletablert og velrenommert klinikk med god pasienttilgang som håndterer akutte og kroniske tilstander hos pasienter i alle aldersgrupper med svært varierte problemstillinger. Vi har behov for to dyktige kiropraktorer. Vi er ute etter moderne kiropraktorer
som er ærlige og har en indre motivasjon til stadig å utvikle seg faglig. Vi vil helst ha kiropraktorer med noe erfaring etter endt studie, og helst

personer som ønsker å bli i Norge flere år.  

Kvalifikasjoner: Gode differensialdiagnostiske ferdigheter. Kurs og erfaring med dry needling. Kurs og erfaring med bløtdelsteknikker som ART,
Graston eller andre lignende teknikker. Interesse og erfaring med funksjonell rehabilitering som feks Liebenson, Janda, McGill, FMS, DNS,
komfortabel og kompetent med rehabilitering av ekstremiteter. Desse teknikkene og denne kunnskapen må vere sentral i hvordan du praktiserer
og håndterer kasustikker. Du må være resultatorientert. 

Sogndal ligger i et av de mest besøkte områdene i Norge, midt i nydelig natur, rett ved Sognefjorden og er et eldorado for friluftsliv året rundt.
Området er kjent for snøsikre vintrer med puddersnø og har to flotte skianlegg 20 minutt fra klinikken. Mange muligheter for løssnøkjøring,
toppturer, fjellvandring, klatring, padling og sykling. Nasjonalparkene Breheimen og Jotunheimen er i umiddelbar nærhet. Sogndal har egen
flyplass og båtforbindelse til Bergen. Ca 5 timers kjøring fra Oslo, ca 4 timer til Bergen og 2 timer til Hemsedal.
For de rette kiropraktorene har vi mulighet for oppstart umiddelbart, eller i løpet av 2019.

Ta kontakt pr epost til [email protected] med beskrivelse av deg selv og din kiropraktiske tankegang, CV, og referanser.
Kiropraktorklinikken i Sogndal ved kiropraktorene Mara Frattasio og Jannike Skår

Jobopslag

 

Slagelsekiropraktoren søger en barselsvikar pr 1. juni eller en turnusassistent pr. 1. juli 2019. Vores unge kiropraktor går fra til barsel omkring 1. juli 2019 og vi søger derfor en til at vikariere for hende. Klinikken ligger placeret i Slagelse meget tæt på Slagelse Station og i lægehuset på Sdr. Stationsvej 41.

Klinikken har en god fast tilgang af nye patienter hvoraf mange bliver henvist fra læger og fysioterapeuter i byen. Vi har et tæt samarbejde med både praktiserende læger og fysioterapeuter

Klinikken beskæftiger i dag fire kiropraktorer, tre sekretærer og en massør og råder over eget røntgenanlæg.

For nærmere information se enten på www.slagelsekiropraktoren.dk eller skriv en mail til [email protected]

Mvh
Nis Alnor

Kiropraktor søges til Næstved – Tiltrædelse hurtigst muligt.


Da vores assistent har fået job andet sted, søger vi hurtigst muligt en kiropraktor til at overtage en fuld kalender.
Vi er en stor tværfaglig klinik med 4 kiropraktorer – hvoraf du bliver den ene, 2 fysioterapeuter og 3 sekretærer.
Vi har ultralydsscanning, tryk – og chokbølgeapparat, akupunktur, digital røntgen, tilknyttet kostvejleder, sportskiropraktor og er åbne for de nye tiltag, du kommer med.
Vi behandler en bred vifte af patienter, har stor tilgang af spædbørn i vores praksis, er tilknyttet en af landets bedste basketball klubber – Team Fog Næstved, har stor tilgang af nye patienter og et godt samarbejde med de praktiserende læger i området.
Vores patienter spænder vidt i både aldersgruppe og problemstillinger, og du kan forvente en særdeles varieret og spændende hverdag på klinikken.
Klinikken er beliggende centralt i Næstved i gåafstand fra tog og busser. 
Der er mulighed for medejerskab af klinikken.
Du kan regne med særdeles favorable løn- og ansættelses forhold.
Du kan se mere om klinikken på vores hjemmeside: https://kiro-huset.dk/
Henvendelse til: 
Frank Føns: [email protected] eller [email protected] – Tlf: 29 20 78 12
Rasmus Fabricius: [email protected] – Tlf: 23 40 35 19
Bedste hilsner fra Kiropraktorhuset Næstved

https://kiro-huset.dk/

TURNUS I TROMSØ?

 

Tromsø Kiropraktikk & helse søker kiropraktor eller kiropraktorturnus med oppstart et sted mellom Juli-Oktober 2019.

 

Klinikken er helt ny, og åpner i april. Ved å jobbe hos oss kan du være med å forme denne klinikken. Her i Nord-Norge er det færre behandlere per beboer. Det er mange pasienter som reiser langt for å få kyndig hjelp. Din kunnskap trengs og vil bli verdsatt her oppe.

 

Du kommer til å jobbe sammen med meg en fysioterapeut og sekretær/daglig leder. Jeg jobber også for å få en ernæringsfysiolog og psykolog tilknyttet klinikken. Jeg har fra før av et godt samarbeid med fastleger og spesialister på Universitetssykehuset i Tromsø.

 

Vi har en liten sal som er fin for funksjonell trening, foredrag og kurs mm. Her er det rom for små gruppetimer.

 

Er du glad i friluftsliv og flott natur er Tromsø et fantastisk sted å være. Om du velger å ha turnus her oppe får du en veileder som synes det er gøy å lære og å lære bort.

 

Jeg er selv ferdigutdannet fra SDU i 2011, brenner for faget og synes jeg har verdens beste jobb. Jeg har hatt flere Styreverv i NKF, blant annet i turnusutvalget,KIRO, Sentralstyret og er nå regionsleder i Norsk kiropraktorforening, Region nord.

 

Om du vil høre litt mer om klinikken og mer om Tromsø, skriv til [email protected]

 

Turnusopslag

 

Vi ønsker å tilby en turnusstilling for studerende fra sommer 2019. 

Navn: Kystklinikken Stathelle

Sted: Gangveien 6-10, 3960 Stathelle, Norge

Med Vennlig hilsen

Beate Søvde 

Kiropraktor MNKF


Kontakt: [email protected]

les mer på www.kystklinikken.no

Rygcenter Aarhus søger kiropraktor / turnus

 

Vi søger en turnusassistent, vi har stor erfaring i at have turnusassistenter og sætter en ære i, at turnus er en uddannelsesstilling, hvor der skal være fokus på læring.

Vi leder efter den rette, der vil bosætte sig i Aarhus området. 
Vi er et tværfagligt rygcenter – kiropraktisk klinik med yngre samt erfarne kiropraktorer, fysioterapeuter, massører, akupunktør og meget mere. 
Vi har en større genoptræningsafdeling med både holdtræning og individuel styrketræning. 
Vi har DR røntgenanlæg og ultralydscanning. 
Vi tilstræber under et tag, at kunne levere den behandling, der er evidens eller empiri for, inden for vores virksomhedsområde, med stor vægt på etik og moral. 
Vi ser en bred vifte af alle patientkategorier, børn, ældre, idrætsskader mm. 
Du vil selvfølgelig blive grundigt indført i klinikkens funktioner og metoder så du føler dig tryg. 
Vi har et godt socialt miljø med gode kolleger.
Se mere om os på hjemmesiden, facebook, eller endnu bedre, kig forbi 😉 
Kontakt Line Abildtrup Hestehave 
[email protected] eller Troels Gaarde [email protected] 
Rygcenter Aarhus Kiropraktisk Klinik 
Stenkildevej 31 8260 Viby J, www.rygcenteraarhus.dk, tlf. 86117611